CURSOS DE TELEFORMACIÓ EN DIFERIT

Prevenció de riscos viaris. Seguretat viària

Durada del curs: 30 hores.

OBJECTIUS: 

 • – Adquirir els coneixements i habilitats necessaris per a posar en pràctica mesures de prevenció de riscos relacionades amb la seguretat viària.
  – Conèixer les causes i factors que intervenen en els accidents laborals vials.
  – Descobrir les mesures per a la prevenció dels riscos vials laborals.
  – Aprofundir en la investigació dels accidents de trànsit per determinar les condicions prèvies a l'accident i reconstruir la mecànica del succés.

Continguts:

– Els accidents laborals vials: els accidents de trànsit, les seves causes, tipus d'accidents laborals vials (in itinere, in missió). Factors de risc.
– Mesures per a la prevenció. Hàbits positius, Prevenció Laboral-Vial, Pla d’avaluació de Riscos Laborals-Vials, La investigació d’accidents de tràfic.

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.