CURSOS DE TELEFORMACIÓ EN DIFERIT

Inspecció i règim sancionador en el transport per carretera

Durada del curs: 30 hores.

OBJECTIUS: 

 • Conèixer i comprendre el procediment i les funcions d'inspecció en el transport i el règim sancionador que comporta el no compliment de la normativa vigent en el transport per carretera.

Continguts:

• Règim sancionador. Dins d'aquesta unitat s'indiquen els tipus d'infraccions que existeixen (lleus, greus i molt greus), i el barem sancionador en funció de les infraccions comeses.
• Funcionalitat de la inspecció en el transport. Es parla dels serveis d'inspecció i les funcions dels mateixos.
• Règim d'actuació dels serveis d'inspecció. En aquesta unitat es tracta el règim d'actuació dels serveis d'inspecció, els serveis inspeccionats, i els instruments de control que utilitza la inspecció per controlar els vehicles de transport per carretera.
• Competència sancionadora. Distribució de competències. S'indica qui són els membres de la inspecció del transport per carretera, i l'actuació dels membres a nivell estatal en coordinació amb els de les comunitats autònomes i les entitats locals.

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.