CURSOS DE TELEFORMACIÓ EN DIFERIT

Atenció i informació als viatgers de l’ autobús

Durada del curs: 30 hores.

OBJECTIUS: 

– Ser conscients de la importància de la interacció amb els usuaris.
– Repassar els aspectes formamentalsde la preparació i realització del servei, que constitueixen el saber fer professional i són percebuts com a qualitat.

Continguts:

 • – Processos operatius de l’activitat del transport de viatgers: l’organització del servei. accessibilitat, la seguretat, grups específics, cumpliment de documentació administrativa i de control.
  gestió de la càrrega/descàrrega en el vehicle.
  – Mecanismes i fonaments de la comunicació en el transport de viatgers: elements en la comunicació, tècniques de la comunicació amb l’usuari (escolta activa). informació a l’usuari.
  atenció al client en el transport de viatgers: tipologia, normativa, servei a l’usuari, el conflicte i les vies de tractament, les reclamacions.

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.