TELEFORMACIÓ EN DIFERIT

Els nostres cursos

Aquest cursos son un espai de formació en diferit, amb assistència de tutor, on cada alumne disposarà d'un espai propi i personalitzat amb la informació bàsica de l'acció formativa a la que s'hagi inscrit. La teleformació permet a l'alumne organitzar el seu temps de formació i gaudir dels continguts les 24 hores del dia.

Tacògraf Digital

Conèixer en profunditat el maneig i funcionament del tacògraf digital, així com el coneixement de la normativa sobre temps de conducció i descans, i el procediment sancionador: Infraccions i sancions al treballador i les empreses, en cas d’incompliments, de no utilització, inutilització o manipulació inadequada.
Llegir més

Inspecció i règim sancionador en el transport per carretera

Conèixer i comprendre el procediment i les funcions d'inspecció en el transport i el règim sancionador que comporta el no compliment de la normativa vigent en el transport per carretera.
Llegir més

Gestió de la mobilitat sostenible al centre de treball

Conèixer les dades bàsiques sobre mobilitat general i a la feina tenint en compte els diferents modes de transport. Identificar els principals impactes socials i ambientals de la mobilitat (Soroll, congestions de trànsit, accidentalitat, sedentarisme i estrès, costos, etc,). Determinar les mesures necessàries per al foment de la mobilitat utilitzant…
Llegir més

Utilització i maneig del gps

Realitzar la configuració GPS i interpretar la informació generada. - Conèixer els conceptes de geodèsia, cartografia i altres conceptes relacionats. Aprendre a configurar el GPS, així com navegar per la seva interfície de forma adequada. - Conèixer les diferents aplicacions del GPS.
Llegir més

Gestió de flotes i rutes optimització

Aplicar procediments eficients i eficaços en els processos de gestió de flotes i de l'establiment de rutes. Identificar l'estructura i funcions de cada integrant del departament de tràfic. - Determinar els aspectes clau de la flota de transport. Identificar la documentació dels vehicles de transport i els seus conductors. -…
Llegir més

Conducció eficient

Adquirir els coneixements per a, a través de diferents tècniques de conducció, millorar aspectes relacionats amb el consum de carburant i reduir al màxim el consum de combustible amb diferents habilitats.
Llegir més

Conducció eficient en vehicles industrials

Ser capaç de conèixer tots els elements de el vehicle industrial que influeixen sobre el consum.
Llegir més

Atenció i informació als viatgers de l’ autobús

Ser conscients de la importància de la interacció amb els usuaris. Repassar els aspectes formamentals de la preparació i realització del servei, que constitueixen el saber fer professional i són percebuts com a qualitat.
Llegir més

Acompanyament en transport escolar

Identificar els principals riscos i les mesures preventives més adequades per evitar riscos en el desenvolupament de l'activitat del monitor-acompanyant de Transport escolar, dins de les empreses d'activitats extraescolars i lleure educatiu.
Llegir més

Transport de viatgers amb característiques especials

Conèixer la normativa i les diferents classes de transport de viatgers per identificar les peculiaritats pròpies del transport de viatgers referides a col·lectius amb característiques especials.
Llegir més

Prevenció de riscos viaris. Seguretat viària

Adquirir els coneixements i habilitats necessaris per a posar en pràctica mesures de prevenció de riscos relacionades amb la seguretat viària. Conèixer les causes i factors que intervenen en els accidents laborals vials. Descobrir les mesures per a la prevenció dels riscos vials laborals. Aprofundir en la investigació dels accidents…
Llegir més

Prevenció d’accidents en la conducció

Conèixer les característiques i factors dels accidents de trànsit . Aplicar de mesures de prevenció per evitar o minimitzar les conseqüències dels accidents.
Llegir més

Prevenció de riscos laborals del conductor professional

Saber quines situacions es consideren accidents de trànsit i els aspectes clau relacionats amb el mateix. Ser capaç d'actuar en cas d'accident de trànsit. Identificar la normativa relativa a la prevenció de riscos laborals. Saber com elaborar un pla de prevenció de riscos laborals vials. Conèixer les funcions del conductor…
Llegir més

Efecte i consecuències del consum de drogues i alcohol en la conducció

Actuar amb plena consciència de la necessitat d'evitar el consum de substàncies que disminueixin les facultats físiques i mentals requerides per dur a terme una conducció segura.
Llegir més

Amaxofòbia

Intervenir pedagògicament per tal de superar l’ amaxofòbia. Conèixer els conceptes d’ansietat i por, i la seva implicació en la conducció. Aprendre diferents tècniques per a gestionar l’ansietat.
Llegir més

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.