AULA VIRTUAL

Qualitat en l’atenció als usuaris en el transport de viatgers

Durada del curs: 12 hores.

JUSTIFICACIÓ:

Saber interactuar de manera adequada davant les diferents tipologies d’usuaris esdevé cabdal per els conductors d’autobús que sovint han de lidiar amb situacions complicades. Una formació específica de qualitat i atenció a l’usuari que identifiqui els punts claus, pautes i recomanacions específiques pels conductors de bus que els ajudi a guanyar seguretat en la seva activitat i a resoldre entrebancs a la vegada que efectuar un servei de qualitat.

OBJECTIUS: 

 • – Prendre consciencia del concepte de qualitat i del paper de cadascú per aconseguir-la.
  – Conèixer i saber aplicar els conceptes i les tècniques bàsiques de comunicació.
  – Conèixer la tipologia del potencial client i saber interactuar de la manera adequada amb cadascuna d’elles.

Continguts:

• El concepte de qualitat. La qualitat d’un producte i la qualitat d’un servei. Qualitat en el transport de persones. Com fem la qualitat?
• La comunicació. Principis per obtenir una bona comunicació. Com aplicar-la com a conductors en el nostre treball quotidià.
• L’usuari. Tipologia dels usuaris segons l’experiència més usual en el transport. Interacció amb cadascuna d’aquestes tipologies aplicant els conceptes de comunicació vists anteriorment. Anàlisi de les situacions que es presenten i del relatiu estat d’ansietat i/o malestar o inseguretat per els/les conductors/as.
• La imatge d’empresa, en el transport de Viatjers.

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d’usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l’enviament d’informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L’interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.