AULA VIRTUAL

Cursos Aula Virtual

l’Aula Virtual és un espai de formació en temps real on els alumnes podran seguir en directe l'acció formativa, interactuar en temps real amb el formador, així com intercanviar opinions i coneixements mitjançant un sistema de videoconferència àgil i personalitzat.

Revisió en els hàbits de la conducció d’autobús

Conèixer les mesures i les tècniques per a millorar els consums i els rendiments dels motors tot disminuint els residus contaminats i millorant la rendibilitat de l'empresa.
Llegir més

Importància del factor humà en la conducció professional

Prendre consciència de la importància del Factor Humà en la difícil tasca de la conducció d'un Autobús.
Llegir més

Qualitat en l’atenció als usuaris en el transport de viatgers

Saber interactuar de manera adequada davant les diferents tipologies d’usuaris esdevé cabdal per els conductors d’autobús que sovint han de lidiar amb situacions complicades. Una formació específica de qualitat i atenció a l’usuari que identifiqui els punts claus, pautes i recomanacions específiques pels conductors de bus que els ajudi a…
Llegir més

Tacògraf: normativa, aspectes legals y règim sancionador

Conèixer el marc normatiu que afecta el conductor pel que fa a el tacògraf digital, temps de conducció i descans, diferents aspectes legals i règim sancionador dotant els conductors d'eines i coneixements per a la bona pràctica en l'aplicació de la normativa.
Llegir més

Tacògraf: utilització correcta de l’aparell de control

Curs dirigit tan a conductors com responsables de trànsit que s'encarreguin de la gestió de les dades del tacògraf. Aprendrem a utilitzar correctament l'aparell de control, descàrregues, impressions, registres manuals per tal de no cometre infraccions per desconeixement o mal ús o cometre alguna sanció que comporti la pèrdua d'honorabilitat.
Llegir més

Llibre / full de ruta: emplenament dels diferents registres

Emplenar correctament els diferents registres en funció dels diferents serveis que estiguin realitzant, atorgant coneixements i habilitats als conductors per identificar el tipus de servei que realitzen i si han de consignar o no. El bon compliment dels registres ens evitarà sancions per mala utilització o desconeixença.
Llegir més

Bus-cabulari, anglès per a conductors

Repassar amb els / les participants el vocabulari bàsic en llengua anglesa, d'ús en l'activitat d'atenció a clients i usuaris del transport de viatgers. Proporcionar-los la seguretat necessària perquè puguin fer-ne us i poder donar acollida als usuaris estrangers.
Llegir més

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.