APTIBUS | FORMACIONS A LA XARXA

INTRODUCCIÓ

ATENENT A LES INSTRUCCIONS CONTINGUDES EN:
Resolución de 15 de abril de 2020, del Servicio Público de Empleo Estatal, por la que se establecen, en su ámbito de gestión, medidas extraordinarias para hacer frente al impacto del COVID-19 en materia de formación profesional para el empleo en el ámbito laboral.

Resolució per la qual s’estableixen instruccions sobre la incidència de les mesures derivades de la situació provocada per la COVID-19, en relació amb els
programes de Formació Professional per a l’Ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Després del decret d’estat d’alarma per la crisis sanitària del Covid 19, la suspensió de les formacions presencials, la indefinició dels calendaris de represa.

Des de Aptibus, hem estat treballant per adaptar els continguts a les noves necessitats. És per això que hem posat a funcionar alguns sistemes alternatius a la formació presencial.
Us presentem el nou Campus Virtual d’Aptibus, una plataforma educativa que permet brindar capacitació i formació a traves dels recursos tecnològics que ofereix internet i que ens permetrà seguir fent feina malgrat la situació actual.

l’Aula Virtual és un espai de formació en temps real on els alumnes podran seguir en directe l'acció formativa, interactuar en temps real amb el formador, així com intercanviar opinions i coneixements mitjançant un sistema de videoconferència àgil i personalitzat.

El Campus Virtual també compta amb un catàleg d’accions en “TELEFORMACIÓ: un espai de formació en diferit, amb assistència de tutor, on cada alumne disposarà d'un espai propi i personalitzat amb la informació bàsica de l'acció formativa a la que s'hagi inscrit (temari, continguts, exàmens, avaluació, tutories, comunicacions periòdiques amb informació relativa del curs, agenda, foros i xats…).
La teleformació permet a l'alumne organitzar el seu temps de formació i gaudir dels continguts les 24 hores del dia.

ÍNDEX CURSOS

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.  Tria una opció:


  Indica'ns la teva situació laboral:

  [recaptcha]


  Informació sobre el tractament de les seves dades personals
  Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
  Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
  Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
  Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.