CURSOS DE TELEFORMACIÓ EN DIFERIT

Protocol d’ actuació per a conductors en un accident de tràfic

Durada del curs: 20 hores.

OBJECTIUS: 

  • Actuar d’acord amb els protocols previstos per afrontar accidents de trànsit en què es vegin implicats autocars i autobusos.

    – Saber quina és la normativa nacional que regula l’actuació en accidents de trànsit.
    – Identificar les pautes d’actuació quan es produeixi un accident de trànsit.
    – Conèixer el procediment d’assistència a ferits en cas d’accidents múltiples i accidents amb matèries perilloses i explosives.

Continguts:

– Normativa nacional que regula el protocol d’actuació en accidents de trànsit.
– Pautes d’actuació en cas d’accident de trànsit, incloent la senyalització, les dades a demanar, la col·laboració dels implicats, els comunicats d’accident i la coordinació amb les forces de seguretat encarregats de la vigilància del trànsit.
– Procediment d’assistència als ferits, en cas d’accidents amb múltiples ferits o accidents amb matèries perilloses i explosives.

Formulari de consulta

Si vols més informació d´aquests cursos o d´altres, consulteu-nos preus i dates d´inscripció mitjançant aquest formulari.Tria una opció:


Indica'ns la teva situació laboral:


Informació sobre el tractament de les seves dades personals
Responsable del tractament: Aptibus, S.L. ( “Aptibus").
Finalitats: Gestionar la seva condició d'usuari del lloc web, les aplicacions i la seva relació amb Aptibus, incloent l'enviament d'informació general, novetats dels serveis i esdeveniments promoguts per Aptibus.
Legitimació: L'interès legítim de Aptibus i, quan correspongui, el propi consentiment.
Destinataris: Tercers als quals Aptibus hagi encomanat serveis de mailing i de suport tècnic i informàtic.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la política de privadesa.